News

Ceny za podnikatelské úspěchy CBC 2022

Sep 7, 2022

Tato ocenění uznávají vynikající podniky, společnosti a podnikatelské vůdce v oblastech jako je podnikání, růst podniku, podnikatelské praktiky, inovace v produktech, zákaznický servis, péče o životní prostředí, úspěchy v marketingu a komunitní služby.

VÍTĚZ CENY ZA PODNIKATELSKÉ ÚSPĚCHY 2022

JAN HANÁK – Skokan roku

Jan byl nedávno povýšen do pozice generálního ředitele pro Spojené arabské emiráty, Omán, Katar a Bahrajn v rámci skupiny hotelů Radisson. Jan se přestěhoval do Dubaje v srpnu 2018 jako generální ředitel hotelu Radisson Blu Hotel, Dubai Deira Creek. Pod jeho vedením se tento ikonický dubajský hotel etabloval jako přední poskytovatel ubytování, akcí a cateringových služeb. Jan začal svou kariéru v hotelu Radisson SAS Alcron v Praze ve věku 21 let a po absolvování univerzitního studia financí a ekonomiky se přestěhoval do Londýna jako manažer příjmů. Jan byl jedním z nejmladších generálních ředitelů ve skupině, když byl jmenován generálním ředitelem v Belfastu, Severní Irsko ve věku 32 let. Kromě svých zkušeností z Velké Británie Jan také řídil některé vlajkové nemovitosti společnosti v Petrohradě a Moskvě v Rusku.

VÍTĚZ CENY ZA PODNIKATELSKÉ ÚSPĚCHY 2022

ČESKÁ MINCOVNA DRŽÍ SVĚTOVÝ REKORD V roce 2019 Česká mincovna vyrobila největší raženou minci na objednávku České národní banky. Nominální hodnota mince je 100 milionů českých korun na počest 100. výročí národní měny. Mince má více než půl metru v průměru a je vyrobena z 130 kilogramů čistého zlata. Tento unikátní český poklad byl nedávno představen v českém pavilonu na Expo 2020 v Dubaji. V současnosti ho mohou obdivovat návštěvníci ve skladu České národní banky

Sledujte více

No items found.
link-arrow