News

Pár novinek ze 7. setkání CBC

Sep 27, 2015

7. setkání CBC, první po letní přestávce, se zúčastnilo více než 40 členů a hostů.

Setkání CBC po letní pauze, již sedmého v pořadí se zúčastnilo více než 40 členů a hostů. Úvodní slovo měl pan Alexandr Sporýš, Velvyslanec České republiky v SAE, který informoval všechny přítomné o novinkách z jeho kanceláře v Abu Dhabi. Pavel Foubík, prezident CBC následně informovat o nových spolupracích, které CBC uzavřela. Jedním z nových členů je Noor Bank, jejíž zástupci představili své produkty členům CBC.

„CBC také vede intenzivní jednání se společností Emirates Airline, jejich výsledek bude brzy zveřejněn“, informoval Foubík.

Další blok byl věnován EXPO2015 v Miláně, kam Dubajská komora vyslala svou oficiální delegaci, jejíž součástí byla i CBC.

Při té příležitosti nešlo opomenout ani EXPO2020, které se bude konat v Dubaji. “Česká republika byla již v minulosti na výstavách EXPO velmi aktivní, tudíž doufáme, že ani ročník 2020 nebude výjimkou. My v CBC uděláme vše, co bude v našich silách, abychom společně zanechali jen ten nejlepší dojem,” uzavřel projev Ondřej Soška, viceprezident CBC.

Dr. Roman Mišík, vedoucí kanceláře CzechTrade v Dubaji nás informoval o stále trvající podpoře CzechTrade pro české firmy exportujících do SAE. A to zejména při příležitosti účasti na události BIG FIVE v listopadu 2015, kde měla Česká republika jednu z největších reprezentativních ploch v historii této události.

Celé setkání bylo zakončeno souhrnem novinek našich networkingových aktivit s dalšími Obchodními radami, jako například švýcarskou nebo holandskou, a také nově vzniklou Českou a Slovenskou asociací v SAE, jejímž partnerem je i CBC.

Poslední slova patřila Pavlu Foubíkovi, který všechny zúčastněné pozval na další zasedání, které se uskuteční 26.října v Abu Dhabi.

Těšíme se na další setkání!

Sledujte více

No items found.
link-arrow